september 15, 2015

Jo flere jo bedre


Af åbenlyse årsager har det altid været populært af investere i en feriebolig sammen med tætte venner eller familie. 

På den måde er der flere til at deles om omkostningerne ligesom ferieboligen heller ikke kommer til at stå tom i længere perioder.

Faktisk nyder mange familier som har købt sammen også at bruge boligen på samme tid. 
Så bliver pladsen selvfølgelig lidt trang, men hvad gør det når man kan nyde det gode vejr og en tur på stranden med sine bedste venner eller familien?

Der er dog et par praktiske ting at sikre sig når boligen købes sammen med andre.

- Husk at sikre jer at boligens juridiske ejerforhold også modsvarer ejerforholdene på tinglysningen i Tyrkiet. Så i fald du har betalt for 2/3 af boligens og dine forældre 1/3, så skal dette ejerforhold tinglyses på samme måde i Tyrkiet.


- Ansvaret for at betale ejerforeningsbidrag og ejendomsskatter er ikke opdelt efter ejerforhold. Dette betyder at alle parter er ansvarlige for det fulde beløb, og ikke bare din egen del.

- Overvej at lave en skriftlig samejeoverenskomst for at regulere brugen af boligen, hvorledes udgifterne opdeles samt hvorledes en situation, hvor den ene part ønsker at sælge sin del eller ikke længere kan betale sin del af udigfterne, skal håndteres.

Overordnet set ser vi meget få problemer med samejer af ferieboliger, og det kan absolut anbefales til alle som syntes at det ejerskab helt alene er en lidt for stor mundfuld.

Skulle du have spørgsmål til emnet, så kontakt os endelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar