august 15, 2015

Klik Klik

Der kan være rigtigt mange forskellige grunde til at ville sælge sin feriebolig. 

Ens for alle sælgere er dog at når først beslutningen er taget og boligen sat til salg, så glæder enhver sælger sig til dagen hvor købsaftalen kan underskrives og boligen kan overdrages til ny ejer.

Men før en bolig kan sælges skal den markedsføres og præsenteres til potentielle købere. 

Her er vores hjemmeside det absolut bedste værktøj.

Vi tør godt sige, at ingen anden ejendomsmægler i Alanya kan konkurrere med vores hjemmeside www.2base.com, når det komme til salgspræsentationer og adgang til relevante informationer.

På nettet har 2Base Ejendomsmægler altid været minimum et par skridt foran konkurrenterne, og sådan kommer det også til at være fremover.

Før en bolig kan komme online på nettet, skal der tages billeder. 

Kvaliteten på disse billeder er meget vigtigt, og heldigvis har vi en dygtig fotograf her på kontoret.

Hendes navn er Laura og udover at tage billeder er hun også involveret i vores opsynsservice, at arrangere rengøringer samt tage sig af kunder fra både Rusland og Lituaen.

Vi tog en snak med hende omkring det at tage billeder...

- Hvad er det vigtigste når der skal tages gode billeder af boligerne?
Først og fremmest skal boligen være ren og nydelig. Derudover kan pænt interiør og pyntegenstande gøre en stor forskel. Det kunne for eksempel være nogle farvede puder eller pæne malerier.


- Hvad er det sværeste ved denne del af jobbet?
Nogle gange glemmer kunderne at rydde op efter sig, så jeg må gøre det og smide gammelt affald ud. Det er ikke altid så rart. Og så kan der om sommeren være rigtigt varmt inde i lejlighederne.

- Er billederne på hjemmesiden virkelig eller behandlede?
Vi justerer normalt ikke på billederne, udover størrelsen. Eftersom vi får nye boliger ind næsten dagligt, har vi ikke tid til at sidde og "photoshoppe" de enkelte billeder.
Det betyder også at det er ekstra vigtigt at billederne jeg tager har de optimale lysforhold og vinkler allerede fra starten.

- Hvor lang tid bruger du per bolig?
Det kan variere, men udover at fotografere boligerne skal billederne også ændres til den rette størrelse, uploades på hjemmesiden ligesom der skal vælges sætninger, faciliteter og udstyr til den enkelte bolig.
Vi har heldigvis rimeligt gode systemer til dette, men i alt kan let tage flere timer per bolig.

Det var ordene fra Laura - vi siger tak for den interessante information om hendes arbejde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar