oktober 17, 2018

Så mange rygter - men intet at være bange for!


I Tyrkiet er der desværre en masse ulovligt byggeri. 

En af de mest velkendte typer er de såkaldte "gece kondo", som er mindre huse der mere eller mindre bygges henover natten.

Også i mange landsbyer og landdistrikter er mange huse og endda størrer bygninger blevet opført uden tilladelser.

I mange år har myndighederne vendt det blinde øje til dette, velvidende at et forsøg på at sætte en stopper for det, ville skabe stor utilfredshed og formentlig tab af mange værdifulde stemmer ved næste valg.


Derfor forsøges nu med en alternativ tilgangsvinkel, hvor man mod betaling af en mindre sum penge lovliggør de ellers ulovlige byggerier.

Dette er selvfølgelig ikke helt fair overfor dem der har holdt sig indenfor loven, men det er en helt anden historie.

Derfor er der nu mulighed for at ansøge til de relevante myndigheder om at lovliggøre disse ellers ulovlige bygninger og huse.

Rigtigt mange har selvfølgelig benyttet sig af denne chance, og ansøgningerne behandles nu individuelt.

Ansøgningen skal være myndighederne i hænde senest i slutningen af denne måned, og det ser ud til at denne frist ikke forlænges.

Som du sikkert kan forestille dig, har alt dette givet anledning til en masse snak og rygter, ikke mindst på de sociale medier. 

Her er kommentarer som "hvis du ikke ansøger så kommer myndighederne og river din bolig ned" hurtigt blevet delt og spredt for alle vinde.

Vi vil derfor gerne slå fast...


Er du ejer af en feriebolig i Alanya så har dette her intet med dig eller din bolig at gøre. 
Lad være med at lytte til alle mulige løse rygter på Facebook, det er nemlig intet andet end snak.

Skulle du stadig være i tvivl eller blot ønsker dobbelt bekræftelse, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, så vi kan bekræfte at netop din feriebolig er lovlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar