maj 11, 2011

Ny kort funktion på vores hjemmeside

En ny kortfunktion er nu at finde på vores hjemmeside. På hver lejlighed findes nu et såkaldt "google kort" som viser ejendommens eksakte position. 
Så nu er det endnu lettere at udforske området omkring en interessant bolig. Vælg "satelite" som kortvisning og det er næsten som at være der selv.....

Med tiden håber vi at kunne udvide funktionen til at feks kunne vise alle boliger fra et valgt område på samme kort, eller alle boliger indenfor en valgt prisklasse på samme kort...Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar