maj 18, 2011

Læs det seneste nyhedsbrev

Så er vi på banen med det seneste nyhedsbrev. Læs om Tyrkieteksperten der offentliggør information om deres planer for flyvninger til Gazipasa, at opholdstilladelser nu er blevet markant billigere for danskere samt om de nyeste boligtilbud. Sidstnævnte inkluderer blandt andet en eksklusiv mulighed for at låne til en feriebolig i Tyrkiet uden at skulle stille dansk sikkerhed for lånesummen.

God læsning og husk at melde dig til vores nyhedsbrev i fald du ikke allerede er det. Klik på linket "Nyhedsbrev" nederst til venstre på vores hjemmeside.

For at gå til selve nyhedsbrevet klik her: http://www.2base.com/tyrkiet/nyheder/Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar