november 18, 2013

Matrikkelkort over Alanya findes nu på nettet...

Et nyt matrikkelkort over Alanya kan nu tilgås via nettet. Her kan du se dit nærområde samt placering af skoler, parker, grundstykker og meget mere.

Kortet dækker per i dag kun områder som hører under Alanya Kommune, men det forventes at de omkringliggende områder snart inkluderes.

Kortet kan ses ved at klikke på følgende link: http://kbs.alanya.bel.tr/#

Så skulle du være så heldig at være bosiddende i et områder under Alanya Kommune, så klik dig videre til kortet og se om du kan finde områder hvor du bor...

For de af os som bor i Cikcilli, Oba, Mahmutlar og videre, ja så må vi have tålmodighed lidt endnu før også vores områder kommer med på kortet...
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar