november 06, 2013

Tyrkiske nyheder på dansk og danske nyheder på tyrkisk

Der findes flere gode tyrkiske aviser som har engelsksprogede sektioner, således at også os der ikke mestrer det tyrkiske sprog kan følge med.

Blandt de bedre er Hurriyet Daily News samt Todays Zaman. Begge aviser har både indenrigs- og udenrigsstof samt også regionale nyheder.

Ofte er det dog også tyrkerne de vil vide, hvad der sker i Danmark. Hvad er vores holdning til Tyrkiet, hvad siger de danske medier om Tyrkiet og så videre.

Og hvorfor ikke lade dem læse selv? Faktisk har Danmarks Radio en tyrkisksproget sektion som opdateres dagligt. Den kan besøges her: DR på tyrkisk
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar