marts 26, 2015

Foråret er bedst

I dette blog indlæg har vi taget os en snak med Yildirim Kabasakal, som er ansvarlig for alle servicerelaterede spørgsmål og opgaver hos 2Base.

Vi ville gerne høre hans bedste tip til Alanyas bedste restauranter, aktiviteter og hans bedste råd til boligejere.

I fald du har besøgt vores kontor eller været i kontakt med os via email, ved du sikkert allerede hvem Yildirim er.

Lad os høre hvad han fortalte..

Vinter, forår, sommer eller efterår - hvad er din favorit årstid?
Helt sikkert foråret, som er et tegn på at sommeren står for døren. Jeg foretrækker den periode fordi der endnu ikke er så varmt som om sommeren, ligesom byen er lidt mere rolig.

Om foråret er både luften og havet utrolig rent, og det er perfekt til en svømmetur eller spille beachvolley som jeg godt kan lide.

Hvor ville du tage hen og spise søndags-brunch?

På borgen næsten helt oppe på toppen er der et sted som hedder Muhtarin Yeri. Deres morgenmadsbrunch er den bedste og meget traditionel med omelet, friske grøntsager, oliven, friskbagt brød, forskellige slags ost samt selvfølgelig the. På søndage er stedet fuldt, og jeg kan virkelig anbefale det. Fra restauranten er der også flot udsigt til til Gazipasa.

Du har boet i Alanya i mere end 20 år. Har du forslag til nogle anderledes aktiviteter.
Et nyt rolle-spil er netop åbnet i Alanya (www.kilit.in), hvor man skal bryde ud af en lejlighed ved at løse forskellige små opgaver og gåder. En sjov og anderledes ting at prøve.
Jeg kan også anbefale at køre imod Gazipasa og lave bbq på strande... Husk blot at tag rydde pænt op efter jer og fjern al affald.

Hvad er dit bedste restaurantstip?
Til frokost vil jeg anbefale Adil Usta (tæt på 2Base kontor) samt Mini Mutfak (ved den store moske i basaren). Jeg kan også godt lide Ramiz Köfteci (ved siden af Mudo tæt på Atatürk statuen) og Tantuni restauranten ved Tespo på 35m gaden. Specielt sidstnævnte er meget lokal og ikke så kendt.

Dit job er at hjælpe boligejere med stort og småt. Hvad er det bedste råd du kan give en boligejer i Alanya?
At huske at holde øje med sin bolig også når den ikke er i brug. Minimum een gang per måned bør der være opsyn med boligen. For nylig besøgte jeg en bolig som ikke var blevet luftet ud i lang tid, og her var loftet dækket med mug og fugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar