august 02, 2011

Officielt: Flyv fra Danmark til Gazipasa

Så skulle den være god nok. Efter år med rygter, historier og skuffelser skulle den nu være god nok: Fra og med 2012 bliver det muligt at flyve direkte fra Danmark til Gazipasa Lufthavn. Det er Tyrkieteksperten der åbner den første rute op:

I dag blev følgende information lagt ud på firmaets hjemmeside:

***

Man siger, at den korteste vej mellem to mennesker er et smil... Men den korteste vej til Alanya er uden tvivl at rejse med os til Gazipasa Lufthavn!
Som de første i Danmark kan vi nu præsentere direkte fly til Gazipasa, ca. 40 km. øst for Alanya, fra starten af sæsonen 2012. Det vil betyde, at vi forkorter rejsetiden til Alanya med mere end 1½ time.
Vi har indgået aftale med svenske Tor Air for sæsonen 2012 med 4 ugentlige afgange til Gazipasa fra 1. april til 30. oktober 2012, samt 2 ekstra afgange ugentligt i sommerferien. Flytypen er Boeing B737 med plads til 148 passagerer - akkurat den største flytype, der kan lande i Gazipasa Lufthavn.
Tor Air har med stor succes forestået 2/3 dele af alle vores afgange til Tyrkiet i 2011, og dette samarbejde er vi meget glade for at fortsætte i 2012.
Du kan bestille din rejse til Alanya via Gazipasa allerede nu.
Vi glæder os til at komme i gang!

***

Her fra skal der lyde en stor tak til Tyrkieteksperten, vi glæder os til at følge udviklingen....
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
5 kommentarer:

 1. Jeg er da tæt på at bestille allerede nu.

  Tak fordi du er så hurtigt ude med nyheden.

  Søren
  Alanya Park

  SvarSlet
 2. Way to go. Enestående, brilliant.

  SvarSlet
 3. Tak Bo, fordi du er så hurtig, man kan altid regne med dig :-) Men vi har også ventet længe på den nyhed.

  Det er da virkelig dejligt, jeg har også lige været inde for at se hvad det koster til april. Men jeg venter lige lidt med at bestille.

  Lene
  Tosmur

  SvarSlet
 4. Det er jo dejligt med direkte fly fra 1. april 2012......men pas lige på priserne.....

  En tre ugers ferie for vores familie på fire i perioden 2.juli-23. juli 2012 med Tyrkieteksperten koster 16.960 DKK.....Fly Only

  Til sammenligning koster en tre ugers ferie - fly only - med Otiumrejser i perioden 3. juli-24. juli 2012 ialt 8.432 DKK. Det er altså under halv pris!

  Begge er med afrejse fra Billund - eneste forskel er at Otium(Pegasus) flyver til Antalya, og med en besparelse på over 8.500 DKK, så tror jeg nok, jeg kan leve med den ekstra 2 x 1½ times transport.....

  Det er fint med direkte fly til Gazipasa, men priserne skal også være i orden. Det er de muligvis også på nogle afgange - ovenstående er således blot et tilfældigt eksempel, som jeg ville dele med jer......

  Mvh
  Jakob

  SvarSlet
 5. Tak Jakob, der var en god og vigtig komentar.
  Carsten

  SvarSlet