august 28, 2011

Opdateret: Lav tyrkisk lira: Godt eller skidt?

Den tyrkiske lira er pt. rigtig lav. Dette kan ses som et svaghedstegn for den tyrkiske økonomi, men faktisk har en svag tyrkisk lira også flere positive sider.
Derfor er dette ikke noget som bekymrer specielt meget i Tyrkiet, og nogle gange vil det faktisk være i et lands interesse at bibeholde en svag valuta. (Den må selvfølgelig ikke blive for svag.)

For eksempel vil en svag valuta ofte øge landets eksport, da andre lande således kan handle tyrkiske varer "billigt ind". Ligeledes får eksempelvis turister mere for deres danske kroner eller euro, og dermed bliver det billigere at være turist i Tyrkiet.

Sydbank har udarbejdet en økonomisk analyse og udsigt for Tyrkiet. Den kan læses her: http://www.sydbank.dk/inc/pdf/sydbankde/wahrung/dk_valutaprognose_try.pdf  Opdatering, september 2011: 
Min gode ven og tidligere kollega Allan Høegsberg, som nu arbejder for Sydbank, har gjort mig opmærksom på, at den økonomiske analyse nu er blevet opdateret. Den seneste analyse og vurdering fra Sydbank kan således læses her: https://markets.sydbank.dk/PublicationsWebHandler/Sydbank.aspx?ID=0036696-002682
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar