august 24, 2011

Otium Rejser om Gazipasa Lufthavn

Som det kan læses længere ned starter Tyrkieteksperten næste år med at flyve til og fra Gazipasa Lufthavn. Dette som de hidtil eneste. Indtil videre har de størrer selskaber som Star Tour, Spies, Mytravel med flere ikke ytret sig om emnet.

Fra det forholdsvis nystartede Otium Rejser er denne information kommet via en informationsmail:

Kære gæst

Vedr. flyvninger til og fra Gazipasa lufthavn ved Alanya

Efter vi har modtaget mange henvendelser og opfordringer til flyvninger til og fra Gazipasa lufthavn vil vi gerne opdatere alle vores gæster om vores tanker og planer om dette.

Vi har siden januar 2010 været i tæt dialog med Gazipasa lufthavn og i forbindelse med vores samarbejdende flyselskab og vores agent i Tyrkiet. Nogle større selskaber har tidligere forsøgt at gennemføre flyvninger hertil men måtte trække deres flyvninger tilbage, da der var meget usikkerhed omkring lufthavnen, længden på landingsbanen og størrelsen af lufthavnen, størrelsen af flyene og ikke mindst politiske spørgsmål blandet med økonomi.

Vi mener som ansvarlig rejsearrangør, at det er et meget stort skidt for Otium Rejser A/S at tage, og arrangere flyvninger til Gazipasa lufthavn, og et skridt vi først ønsker at tage når vi er 100% sikre i vores sag.

Fordelen ved at flyve dertil er kortere rejsetid.(ca. 1 time)

Ulemperne er evt. højere pris på billetten og en smule mindre komfortabel busrejse fra lufthavnen.

Vores flyselskab Pegasus Airlines, der er ét af Tyrkiets største flyselskaber fraråder os pt. at stille vores gæster i udsigt til, at vi kommer til at foretage disse flyvninger, da de ikke kan bekræfte der er stillet sikkerhed for at de kan gennemføres, og at flyene med 100% sikkerhed kan få tilladelse til at lande.

Vi siger mange tak til de gæster der har forespurgt og dem der har rejst med os og støttet op omkring os, Vi håber, at ovenstående viser lidt om vores bevæggrunde til ikke at foretage flyvninger til Gazipasa lufthavn den kommende sæson.

Vi ser dog stadig mange gode fordele ved at lande i Gazipasa og derfor er vi fortsat i tæt dialog omkring flyvninger og salg af billetter dertil. Vi holder selvfølgelig alle vores gæster opdaterede omkring emnet, så snart vi har nye opdateringer.

Vi gennemfører som hidtil vores regelmæssige flyvninger i samarbejde med Pegasus Airlines til Antalya lufthavn fra Kastrup og Billund. Disse kan også findes på vores hjemmeside til fordelagtige priser.

Vi ønsker alle vores gæster en rigtig god sæson

Med venlig hilsen
Otium Rejser A/S

****
Lad os alle krydse fingre for at Tyrkietekspertens initiativ bliver en success, således at også andre selskaber senere følger trop.....

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar