november 23, 2011

Antalya - en fantastisk dejlig by..

Vi kender alle Antalya lufthavn. Men hvor mange af jer har egentlig været i selve Antalya by? Det kan absolut anbefales. Antalya er en storby med næsten 1 mill. indbyggere. Byen har et fodboldhold i Tyrkiets bedste række, kilometer lange sandstrande, et super hyggeligt centrumsområde med små historiske gader og store shoppingcentre, med alt hvad du kan ønske dig af mærkevarer.

Boliger findes i alle størrelser og prisklasser, og for dig der allerede har en bolig i for eksempel Alanya, kan en weekendtur til Antalya mere end anbefales...

Se nogle flotte billeder her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150393248262841.353279.298418837840&type=1
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar