november 22, 2011

Kaffe skal der til...

Dette indlæg har ikke så meget med boliger at gøre - og så alligevel. For noget som enhver boligejer med respekt for sig selv altid ser frem til, er den daglige morgenkaffe i Alanya, som bedst indtages på en solbeskinnet terrasse  i ens feriebolig.
Rigtigt, rigtigt mange af vores boligkunder tager kaffe med fra Danmark. Og det forstår man godt, når man ser udvalget af kaffe i Alanya.
Supermarkederne har stort set ikke andet end "instant coffe", altså ikke frisk kaffe. Og så godt smager Jacobs Cafe, Nescafe Gold og hvad de ellers hedder altså ikke, selvom tv reklamerne gør et ihærdigt forsøg på at fortælle os det...

Men nu er der lys for enden af tunnelen. Bag ved den store MUDO butik på hovedgaden i Alanya findes nu en lille butik, der sælger friskmalet kaffe fra hele verden.
Udvalget består af omkring 10 forskellige bønner samt forskellige miks af bønnerne. Indehaveren maler og rister bønnerne direkte i butikken.
Når du kommer fra det store kryds på hovedgaden med Atatürk statuen, så gå hen til MUDO. Ved vejen før MUDO drejes til venstre. Her efter ligger butikken cirka 75 meter nede ad vejen på højre side...

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar