marts 01, 2011

For dig som vil sælge....

Det er ingen hemmelighed at rigtigt mange i disse dage ønsker at sælge deres feriebolig. Det kan skyldes alt fra ønsket om at prøve noget andet, økonomiske vanskeligheder over skilsmisser eller noget helt tredje...
Fælles for alle disse sælgere er dog at de i det nuværende marked må acceptere størrer tab for at få deres bolig solgt. At det så gør markedet ganske attraktivt for køberne er en helt anden sag, og ikke emnet for denne blog.

For hvordan får du bedst solgt? Som privat sælger har du groft sagt tre muligheder.
1) Prøve at sælge boligen selv,
2) få din bolig til salg hos så mange forskellige mæglere som muligt eller
3) lave en formidlingsaftale med en enkelt mægler der således varetager alle aspekter af salget.

Herfra er der ingen tvivl om hvad vi anbefaler, nemlig at indgå en formidlingsaftale med en enkelt mægler. Det giver uden tvivl mægleren størrer motivation for at sælge og ikke mindst markedsføre boligen i fald denne ved at han ikke konkurrerer med 17 andre om at sælge boligen. For hvem har lyst til at sætte "til salg" skilte op på en bolig hvor der i vejen hænger andre skilte eller smide penge i at markedsføre en specifik bolig i fald man risikerer at den er solgt dagen efter?
At sætte sin bolig til salg hos mange mæglere på en og samme tid er lidt som at sætte sig mellem to stole... Derfor anbefaler vi alle sæglere at indgå en formidlingsaftale med en enkelt mægler.

Hos 2Base Ejendomsmægler har vi set på de boliger som er solgt omkring årsskiftet 2010-2011, og hvor vi som mægler har haft en formidlingsaftale på boligen.
I gennemsnit er boligerne blevet solgt efter blot 84 dage på markedet, og gennemsnit er der blot givet 2,73 procents afslag. Dette ser vi som et bevis på at det kan betale sig for dig som sælger at indgå en formidlingsaftale....
Prøv for eksempel at sammenligne det med liggetiden for en bolig i Danmark: Liggetider i Danmark


Når du indgår en formidlingsaftale skal du sikre dig at:
- Denne er skriftlig.
- boligens udbudspris og kommissionering til mægler er klart og tydeligt beskrevet.
- Løbetiden er beskrevet.
- At mægleren også vil tilbyde din bolig til hans lokale kontaktnetværk. (Check hvem der tilhører dette, således at du er sikker på at mægleren rent faktisk når ud til en bred skare af andre lokale mæglere).
- Mægleren får taget professionelle billeder af boligen.
- Mægleren sætter et "til salg" skilt op i fald dette anses for virksomt.

Held og lykke med salget...

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar