maj 15, 2012

Tyrkiet Eksperten: Endelig afgange til Gazipasa?

Så skulle det være ganske vist (det har vi godt nok skrevet tidligere). Men Tyrkiet Eksperten oplyse i dag at de har indgået en aftale med Corendon Airlines omkring flyvninger til Gazipasa Lufthavn øst for Alanya.
Corendon flyver allerede på ruten fra blandt andet Amsterdam, og har derfor de nødvendige tilladelser.

Tor Air som Tyrkiet Eksperten oprindeligt havde tænkt sig at benytte, kunne ikke opnå de nødvendige tilladelser, og det på trods af at de brugte samme flytype som Corendon. Hvordan det hænger sammen er der endnu ingen official forklaring på.

Men ellers skulle det være ganske vist: Tyrkiet Eksperten kan endelig åbne deres længe lovede rute til Gazipasa....Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


1 kommentar:

  1. Det er blevet sagt, at det først i er juli de kan begynde at benytte lufthavnen..

    SvarSlet