maj 03, 2012

Cimber Sterling konkurs


Dagens store (og meget kedelige) nyhed var desværre Cimber Sterlings konkurs. Det kommer til at berøre rigtigt mange negativt, og allerede fra morgenstunden har vi fået de første mails og opkald fra kunder, der havde købt rejse til Alanya med Cimber Sterling.
Det drejer sig både om kunder, der havde lejet en feriebolig og glædet sig til at holde ferie i Alanya, samt boligkunder der kom til byen med køb af feriebolig for øje.

Når den første skuffelse og irritation har lagt sig, hvad er der så rent faktisk at gøre?
- Har du købt "kun fly afgang" med Cimber Sterling og tegnet en konkursforsikring, så får du dine penge retur. I fald du har købt "kun fly" uden at tegne konkursforsikringen, så er dine penge med stor sandsynlighed tabt. Se evt. mere om dette emne her: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-50105920:s%C3%A5dan-g%C3%B8r-du-hvis-du-er-ramt-af-cimberkrak.html?forside

- Om andre selskaber overtager Cimber Sterlings ruter vides endnu ikke. Selskabets kurator går nu i gang med sit arbejde, og vil formentlig forsøge at frasælge selskabets aktiver. Følg dermed med i medierne, der løbende vil dække sagen.

- Søg efter nye billetter. Dette er ikke altid let, så her er et par tips. Brug søgemaskiner såsom www.momondo.com eller www.skyscanner.com. Prøv også selskabets Pegasus Airlines (www.flypgs.com), der har ruter til Antalya via Istanbul. En mulighed er også Turkish Airlines (www.thy.com), som ofte har billetter til rimelige penge.
Endelig er der også muligheden for at se sig om efter en alternativ afrejselufthavn, hvilket for eksempel kunne være Hamburg, Berlin eller Malmø.Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar