februar 28, 2014

Lejlighed i populære Elite 4 Cikcilli nu til salg
I det populære og veldrevne kompleks Elite 4 Cikcilli er der nu mulighed for at blive ejer af en lejlighed med to soveværelser.

Komplekset er at finde i den rolige del af Cikcilli med gåafstand til både Alanyum indkøbscenter samt centrum af Cikcilli.
Ligeledes er der ikke langt til hverken restauranter eller offentlig transport.Boligen er beliggende på 5. sal med nydelig udsigt over byen. Ligeledes er boligen yderst veldisponeret med to badeværelser, to soveværelse samt to pæne balkoner.

I komplekset forefindes utal af faciliteter for både voksne og børn.

Boligen sælges komplet møbleret og indflytningsklar til en pris hvor alle kan være med....Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar