januar 20, 2013

2Base satser nu endnu mere lokalt

Da udlændinge for omkring 10 år siden startede med at erhverve sig fast ejendom og feriebolig i Tyrkiet, skete det via projekt-salg fra de lokale byggefirmaer.

I dag sælges der stadig masser med projekt-boliger fra områdets byggefirmaer, men samtidig er antallet af såkaldte gensalgsboliger steget markant. Altså boliger som sælges fra een privatperson til en anden, og typisk en udlænding der sælges til en anden udlænding.

Som en af ganske få mæglere opfangede 2Base Ejendomsmægler denne tendens, og udviklede et målrettet system til 1) dels af få disse boliger ind til salg og 2) selvfølgelig få dem solgt.

Salget sker dels til egne kunder, og dels via vores netværk af lokale ejendomsmæglere.

Vi kan kun sige, at det har været en stor success, og at områdets lokale mæglere har fundet ud af, at 2Base altid har gode tilbud på hylderne.
Disse mæglere komme derfor til os når de har en kunde, men ikke selv har den rette bolig.

Vores systemer og set-up er baseret på et sådant arbejde, og når en bolig sættes til salg hos 2Base, bliver boligen automatisk markedsført i dette store netværk af lokale partnere.
Samtidig er du som kunde sikret via det faktum, at du kun skal forholde dig til 2Base, og du dermed kan være sikker på at handlen og dennes vilkår er som de skal være, også selvom det er en "lille lokal mægler henne fra hjørnet", der har solgt boligen.

Dette vil vi nu gøre endu bedre, og vi har netop ansat en ny medarbejder til kun at tage sig af denne kontakt med de lokale mæglere.
Hans navn er Vedat og han har en lang erfaring fra ejendomsbranchen i Alanya. Vedat har tidligere udført mindre freelance opgaver for os, og det med et så godt resultat, at han nu er den fast del af vores team.
Det vil sige at 2Base nu beskæftiger i alt fire fuldstidsansatte sælgere.

De første aftaler i 2013 er allerede underskrevet, og vi ser frem til at det bliver til mange flere.
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar