januar 23, 2013

Messe i Finland

En hilsen fra vores finske kollega, som netop har været på messe i Helsinki/ Finland.

Nordic Travel Fair 2013 er netop overstået, og messen havde mere end 76.000 besøgende. For mig var det første gang på messe. Dagen inden åbningen blev standen sat op. Vi var ikke sikre på om vi mon ville når det hele, men selvfølgelig gik det hele som det skulle, og standen blev klar.


Vi havde besøg af mange af vores kunder, og det var dejligt at få sat ansigt på mange af dem som man har talt og skrevet emails med, men aldrig har set.

Interessen for både lejeboliger og køb af bolig var stor. Ligeledes kunne vi mærke en stor general interesse for Tyrkiet.


Alt i alt havde vi en god messe, og vil gerne takke alle som lagde vejen forbi vores stand. Vi håber at se jer igen snarest...


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar