januar 19, 2013

Tjekliste for 2013

Et nyt år er netop begyndt og for dig der ejer en feriebolig i Tyrkiet er det tid til at sørge for at alt er som der skal være.
Vi har lavet en lille tjek-liste som forhåbentligt kan være med til at sikre dig mod ubehagelige overraskelser i løbet af året.

Forsikring: Tjek hvornår din indboforsikring på ferieboligen udløber, således at du husker at få denne fornyet.


Ejerforeningsbidrag: Tjek hvornår dette skal betales. En ejerforening med mange dårlige betalere er meget svær at få til at fungere, hvilket i sidste ende vil kunne mærkes på kompleksets kvalitet.


Opsyn: Ønsker du automatisk betaling af regninger, forsikringer, skatter etc. så check at du er meldt til Opsynsservice via din ejendomsmægler eller boligadministrator. Har du for eksempel husket at betale din tyrkiske ejendomsskat?


Udlejning: Lejer du din feriebolig ud så husk at reserver de uger hvor du selv skal bruge boligen så tidligt som muligt. Ellers risikerer du at andre har booket din feriebolig i den periode hvor du selv havde regnet med at skulle bruge den.


Boligens udstyr: Mangler der noget i din feriebolig? Januar er et godt tidspunkt at handle ind i, da butikkerne bugner med gode tilbud. Du kan derfor med fordel købe mindre ting som pyntegenstande, knivsæt og andet køkkengrej billigt i Danmark og tage det med i kufferten til Tyrkiet.


Fuger: Det kan ikke siges nok. Tjek dine fuger rundt om vinduer og døre så du er sikker på at de er klar til en regnfuld vinter. Vi har allerede haft en del regn, og starten af de ny år vil helt sikkert byde på mere slag regn.


Ferdi iskan: Har din bolig fået den obligatoriske indflytningstilladelse, Ferdi Iskan?


Vand og elmålere: Har du fået registreret el- og vandmålere i eget navn?


Planlæg ferien i god tid: Det kan ofte betale sig at planlægge ferien i god tid, og dermed kunne lede efter feks. flybilletter på nettet uden stress. Prøv feks web sider som Momondo og Skyscanner. Husk også at mange af charterselskaberne ofte sælger såkaldte Flight-only billetter, altså billetter uden hotel.


Er der noget vi har glemt? Så send os en kommentar med dine forslag til hvad der er værd at tjekke op på....


Husk også at hos 2Base & My2Base er der altid nogen af få fat på. Skriv til service@2base.com for spørgsmål relateret til din bolig...

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.1 kommentar: