november 08, 2013

Nye nyheder og andet nyt

På det seneste har vi inkluderet nogle spændende og interessante ejendomme til vores portefølje af boliger. Disse boliger spænder vidt og der er noget både for de som leder efter en prisvenlig mindre bolig, samt de der ønsker en størrer og mere luksuriøs ejendom.

I det altid populære Elite 4 har vi fået en lille håndfuld boliger til salg. Elite 4 er yderst velbeliggende i hjertet af Cikcilli, i et roligt og fredfyldt område.

Fra komplekset er der gåafstand til stort set alt...

Skulle en mere afsides beliggenhed med let adgang til områdets allerbedste strande stå øverst på ønskelisten, så kan vi anbefale Kamma Penthouse i Avsallar. Boligen er beliggende cirka 1 times kørsel fra lufthavnen i Antalya samt tæt på golfbanerne i Belek.

Boligen har mange gode kvadratmeter, er velholdt og en hyggelig og privat have med dejligt poolområde.

Fra Flower Garden II har vi inkluderet en luksuriøs penthouse i vores portefølje. Faktisk er der ikke så meget at sige om denne, da det er en bolig som skal ses. Et godt sted at starte kunne være at kikke nærmere på billederne på vores hjemmeside....

I Elite Country Club har vi fundet en af vores nye favoritter. Simpelthen fordi det er en af de bedste boliger vi længe har set. Lejligheden er hyggelig, balkonen er fremragende og møblerne moderne. Ligeledes tilbyder komplekset alt hvad du kan ønske dig i faciliteter, og der er gåafstand til den allerbedste strand i området.


Skulle der være et stramt budget at holde sig indenfor, så se nærmere på Sultan III. Normalt er to soveværelser, store balkoner, udsigt og et kompleks med spa pool, motionscenter og sauna ikke en mulighed i fald budgettet er stramt. Men i Sultan III er muligheden der. Komplekset er beliggende små 1500m fra havet, og i fald dette ikke er noget problem, så kan du få alt det du drømmer om, til en pris der er lavere end du troede muligt...

Vores lille rundtur med nye boliger slutter i Alanya centrum.

Står i og mangler plads, så tag et kik på denne rummelig penthouse beliggende tæt ved markedshallerne i den nordlige del af centrum.
Er to soveværelser nok, kan vi anbefale denne bolig beliggende blot få minutter fra Atatürk Statuen og hovedgaden i Alanya.


Husk at du kan følge alle nyheder fra det tyrkiske boligmarked på vores hjemmeside.

Vi ønsker alle held og lykke i jagten på drømmeboligen.

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar