april 24, 2014

Velkommen til Nº12 Alanya

Mange af jer har allerede bemærket det - der har været usædvanlig byggeaktivitet på vores kontor de sidste par måneder.

Dette skyldes at vi omkring årsskiftet besluttede at sætte gang i et lille projekt, som vi syntes kunne være rigtigt spændende, nemlig at åbne vores egen lille restaurant. 

Det har vi så gjort, og restauranten hedder "Nº12 Alanya".

Bag vores kontor har vi adgang til en hyggelig have, en rigtig lille oase. Den er nu gjort klar til at modtage spisende gæster, ligesom der selvfølgelig også er siddepladser indenfor.


Det har været hårdere arbejde end vi havde regnet med, det har taget lidt længere tid end vi havde troet, og vi har måttet tage beslutninger som vi ikke engang vidste fandtes.


Men nu er vi klar, og restauranten er åben for spisende gæster. 
Til frokost serverer vi tyrkisk frokost kaldet "sulu yemek". Det er retter som serveres direkte fade i køkkenet, og er noget af det mest traditionelle tyrkiske mad der findes.

Dette inkluderer både supper, hovedretter, salater, desserter samt selvfølgelig den afsluttende traditionelle tyrkiske te.

Ved aftentide vender vi konceptet rundt, og serverer a la carte. Bestil en god steak, pizza, pasta eller vores hjemmelavede burgere.

Ligeledes har vi nogle rigtigt lækre salater på menuen, ligesom der hen ad vejen vil være et par lidt mere eksotiske retter at finde.
Vi rejser selv en del i blandt andet østen, og har derfor skelet lidt mod øst for at finde et par retter, som er lidt anderledes.  

Sidst men ikke mindst serverer vi en rigtig god kop kaffe. Alt vores kaffe er frisbrygget på italienske espresso bønder. 

Vi håber at i har lyst til at kikke forbi restauranten, der altså ligger i samme bygning som vores kontor.


Frokostserveringen er allerede åben, mens aftenserveringen åbner indenfor ganske kort tid.


Hvis i har lyst til at se hvordan det hele ser ud, så kan i klikke ind på vores Facebookside.

Her er der billeder af restauranten, maden og meget mere.

Vi håber at se jer alle....


PS: 

Husk at "syntes godt om" Nº12 Alanya på Facebook 

---------------------------------------------------------------------------
Opdatering 5. maj 2014:
De første par uger har vi blot haft åbent frem til klokken 17.00, men fra i dag er vi også klar til at modtage spisende aftengæster.
Vores aftenmenu er selvfølgelig forskellig fra vores frokostmenu, og består både af mere traditionelle aftenretter som pasta og steaks, men også mere eksotiske retter fra det asiatiske køkken som "Tikka Masala" og "Korma" samt et stort udvalg af lækre salater.
Ligeledes vil menuen løbende blive udvidet og nye retter komme til...

Vi syntes selv vi har fået stablet en fin lille restaurant på benene, og håber at i har lyst til at komme forbi "Nº12 Alanya"...


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar