april 29, 2014

Kontant betaling snart ikke muligt

For brugere af bybusserne i Alanya har det indtil nu været muligt at betale både kontakt samt med kort, det som hedder "Kent Karti". 

Det er nu blevet besluttet at fra 1. juni 2014 vil det kun være muligt at betale med "Kent Karti". 


Prisen for kortet er 5 TL, og efterfølgende skal der sættes penge på kortet, som så trækkes når der stiges ombord på bussen.


Kortet er ikke personligt, og flere personer eller en familie kan således deles om kortet. Kortet kan købes og fyldes op i alle butikker som har et "Kent Karti" skilt. 

Listen over butikker kan også ses her: Liste over hvor Kent Karti kan købesDette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar