maj 27, 2014

Forårstilbud...

Foråret er godt igang og det betyder også at vi har fået flere gode og nye emner i vores portefølje. Der skulle således være noget til enhver smag og pengepung....

I Olive City i Cikcilli har vi fået en dejlig lejlighed med to soveværelser til salg. Komplekset har ekstremt gode faciliteter, og lejligheden er udstyret med blandt andet gulvvarme, hvilket gør den egnet til beboelse året rundt.


Ligeledes i Olive City findes der muligheder for dem som blot har brug for et enkelt soveværelse.


Husk at i Cikcilli området er du tæt på både offentlig transport, restauranter og indkøb.


I Utopia 1 komplekset kan vi ligeledes tilbyde en lækker lejlighed med to soveværelser. Også her er der tale om en dejlig lejlighed i et lækkert kompleks med gode faciliteter.
Endelig er der også noget for dig der gerne vil bo væk fra alting. I så fald er Ocean View Demirtas et rigtigt godt valg. Her får du masser af lejlighed for pengene i et fredeligt og roligt område. Og bedst af alt er, at det blot ligger ganske få minutters kørsel fra lufthavnen i Alanya. 


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar