juli 08, 2015

Gennemsigtlighed selv fra din mobiltelefon

I tidligere blogindlæg har vi talt om hvor vigtigt det er med gennemsigtlighed i forhold til regnskabet i en ejerforening og den daglige drift.

En ejerforening bestyrer ofte en størrer sum af penge, og det er i alles interesse at vide sig sikker på, at disse bruges på den bedst tænkelige måde og at dokumentationen for alle udgifter og indtæger er tilstede.

Ofte vil ejerne af en feriebolig i Tyrkiet sidde mange tusinde kilometer væk fra hvor det hele sker, og det kan være svært at følge med i helt eksakt hvor der foregår. 

Hvordan bruges pengene, har alle ejere betalt deres ejerforeningsbidrag og så videre...

Sidste år gik 2Base skridtet videre i forhold til gennemsigtlig administration af ejerforeninger, og gjorde det muligt for alle ejere at logge direkte ind i regnskabet for ejerforeningen for at se (og kun se, ikke ændre eller slette) alle posteringer med tilhørende bilag.

Ikke noget med at skulle vente på at få tilsendt månedlige emails med vedhæftede excel-filer.

I stedet kan alle ejere nu i såkaldt "real-time" få et øjebliksbillede af af alle posteringer som udgifter og indtægter med dertil hørende bilag.

Et suverænt værktøj til alle bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsesformænd som ønsker at kontrollere at alt foregår korrekt på en let, hurtig og forståelig måde.


Ligeledes reduserer dette den tid som bestyrelsen skal bruge på at besvare regnskabsrelaterede spørgsmål fra ejerne, da disse nu selv kan logge ind og se præcist hvad der foregår og selv finde svare på deres spørgsmål vedrørende det daglige regnskab.

En ofte overset men ikke desto mindre vigtig mulighed er at få alle informationerne serveret direkte på sin mobiltelefon. 

Det betyder at det ikke engang er nødvendigt at starte computeren for at få adgang til regnskabet for ejerforeningen, eftersom der også er adgang til det via vores regnskabs-app som kan downloades gratis, hvor efter der skal logges ind med det brugernavn og password som alle ejere allerede har modtaget.

Kan det blive nemmere? Nej, det kan det ikke...

Er du boligejer i en ejendom hvor 2Base allerede er administrator, og ønsker du adgang til din ejerforenings regnskab via mobiltelefonen? Så kontakt os hvor efter vi sender dig et link til download af regnskabs-appen.

Er 2Base ikke administrator i dit kompleks og er du træt af ikke at have let, gennemskuelig og øjeblikkelig adgang til regnskabet i din ejerforening? Så kontakt os for et uforpligtigende tilbud og lad os se hvad vi kan finde ud af....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar