august 01, 2015

EXPO i Antalya i 2016

Som nogle af jer måske har hørt, så er Antalya vært for en stor EXPO i 2016.

Og denne er lidt anderledes end de fleste andre EXPOs, da temaerne er "Børn & Blomster" samt "Et grønt liv for fremtidige generationer".

EXPO området befinder sig ved hovedvejen (også kaldet D400) blot 15 minutters kørsel fra Antalya lufthavn i retning mod Alanya.

Denne botaniske EXPO er ikke blot åben for alle under selve EXPO-perioden, som løber fra april til oktober 2016, mens også efterfølgende hvor området vil være åbent som et gigantisk park- og besøgscenter.

I alt forventes det at 8 millioner personer vil besøge EXPO 2016 i Antalya.


Vi anbefaler alle at kikke forbi hjemmesiden for EXPO 2016, som ikke blot er yderst informativ men også på engelsk: http://www.expo2016antalya.org.tr/anasayfa/EN

Hele messeområdet er netop nu ved at blive klargjort og bygget op, ligesom infrastrukturen er ved at blive gjort klar til de mange besøgende. 
For øjeblikket er der en del vejarbejde mellem Antalya lufthavn og messeområdet, og hovedvejen er ved at blive udgivet ligesom der bygges nye broer.

At komme for sent til sin flyver er aldrig sjovt.

Vi anbefaler derfor alle at tillægge yderligere 15-30 minutter til den beregnede rejse- og transfertid mellem Alanya og Antalya lufthavn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar