december 19, 2022

Livet som udlandsstuderende i Alanya

Livet som udlandsstuderende i Alanya

 

Tyrkiet er et uddannelsesland, som bliver foretrukket blandt udenlandske borgere indenfor turisme, inverstering og ferie, såvel som udlandsstuderende på universitetet.
 

Alanyas universiteter har de seneste 5 år forbedret sig meget. Mange nye afdelinger og fakulteter er blevet åbnet. Da Alanya er en ferie region, har det tiltrukket mange studerende at kunne studere netop her. I de seneste år er mange udlændinge kommet til Alanya for at studere på universitetet.
 
Der er 65 forskellige afdelinger tilknyttet Alaaddin Keykubat University, som er placeret forskellige steder i Alanya. Hovedafdelingen ligger i Kestel, men universitetet har afdelinger mange steder, blandt andet i Gazipaşa, Konakli og Türkler.
 
Vi har samlet information omkring hvad det vil koste at studere i Alanya.
 

Studiegebyr i Alanya

Sudiegebyret til Alaaddin Keykubat University i Alanya varierer afhængigt af hvilken afdeling du vælger. Gennemsnits gebyret ligger mellem 500 - 3700 euro.

 

 

Logi

Do kommer formentlig til at bruge flest penge på din logi. Her har du tre muligheder. Kollegier for de studerende, lejlighedshoteller eller at leje en bolig. Det vil i gennemsnit koste mellem 200 - 500 euro om måneden (inklusiv regninger).  

 

 
Sygeforsikring

Sygeforsikring gives for et år af gangen og koster omkring 50 euro. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar