april 15, 2024

Indboforsikring: Hvad sker der, hvis der opstår en skade?


Mange husejere vælger at forsikre deres sommerhus mod skader som følge af vand, brand, og tyveri.
Men hvad sker der, når der opstår en skade, og hvordan løser man problemet?


Når skaden opstår, skal forsikringsselskabet kontaktes, de vil herefter bede om billeder og detaljerede oplysninger om skadens omfang.


Forsikringsselskabet sender derefter din sag videre til et firma, der kan reparere skaden, og får en vurdering fra dette firma, hvorefter de tilbyder enten at udføre reparationerne eller udbetale et kompensationsbeløb til dig.


Det fungerer på samme måde som forsikringsselskaber i andre dele af verden.


Naturligvis kan der være nogle vanskeligheder på grund af sprogbarrierer, og nogle gange tager processen ret lang tid, men generelt fungerer systemet godt.


De mest almindelige typer af skader, vi ser, er relateret til "vand", såsom utætte tage, vand, der trænger ind i lejligheder på grund af blokerede altanafløbsrør, utætte brusere og utætte vandrør.


Husk, at 2Base tilbyder en årlig tilsynspakke til din ejendom, og her holder vi blandt andet øje med eventuelle vandskader under vores månedlige besøg i din ejendom. Og skulle der være en skade, vil vi tage os af al kontakt og korrespondance med forsikringsselskabet på dine vegne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar