september 11, 2010

Hvad sker der i Alanya?


Som udlænding kan det godt være svært at følge med i hvad der sker i Alanya. Hvornår spiller det lokale fodboldhold, hvad vises i biografen og var det ikke også noget med en årlig jazz-festival?

Det har hjemmesiden www.sunsearch.info besluttet at gøre noget ved. Via Facebook vil der blive informeret om alle spændende arrangementer i Alanya.

Er du en af dem der gerne vil følge med i hvad der sker her i området, så kan jeg anbefale dig at følge "Alanya News by Sunsearch" på Facebook.

Og skulle du ikke have Facebook, så vil alle informationerne også meget snart kunne ses på hjemmesiden www.sunsearch.info.

Så nu er der ingen undskyldninger mere for ikke at have en aktiv ferie, tage i den lokale biograf, støtte det lokale fodboldhold, heppe når der spilles beach volley eller besøge den nyeste udstilling i Alanyas kulturcenter.

Hjemmesiden Sunsearch.info
Alanya News by Sunsearch.info på Facebook

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar