december 10, 2010

Ja til Tyrkiet

Os der bor hernede til daglig er ikke i tvivl: Tyrkiet er et dejlig sted hvor du får en masse for pengene. Ikke bare når det gælder boligen, men i lige så høj grad i forhold til klimaet, maden og oplevelserne.

Boligmæssigt har sidste del af 2010 været et attraktivt tidspunkt at købe på. Vi ser med jævne mellemrum nogle af de allebedste boliger udbudt til priser hvor alle kan være med. Disse boliger bliver til gengæld også solgt forholdsvist hurtigt, mange af dem endda ganske få uger efter de er sat til salg.

Så der ER stadig gode tilbud at få, men hvis du vil have fat i de allerbedste skal du også være parat til at tage en hurtig beslutning, ellers er der en anden som gør det...

Og det er nok den største forskel på 2010 og for eksempel 2009. I år har køberne været der, og de har slået til når prisen har været rigtig. Det så vi mindre til i 2009 hvor mange oftede ventede og ventede...
Trenden for 2010 forventer vi kommer til at fortsætte ind i det ny år. Så derfor: De gode tilbud vil også være at finde i 2011, men kampen om dem vil blive størrer. Som interesseret køber skal du derfor være indstille på at slå til når chancen byder sig.

Også magasinet Penge og Privatøkonomi har anerkendt Tyrkiet som et godt sted at købe bolig.
Læs mere her: Artikel om boligkøb i TyrkietDette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar