juli 01, 2011

Gazipasa Lufthavn søger om opgradering

I følge lokale medier har Gazipasa Lufthavn nu officielt søgt om at blive opgradet fra kategori 3C til 4C. En opgradering vil forøge chancerne for at udenlandske charterselskaber kan få tilladelse til at bruge lufthavnen til for eksempel charter flyvninger.

De tyrkiske lufthavnsmyndigheder har allerede inspiceret lufthavnen med henblik på ansøgningen, men der er endnu ikke kommet noget svar.

Se original artiklen her: http://www.yenialanya.com/gundem/4c-turizmi-patlatir.htm


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


1 kommentar:

  1. Ved ikke om godkendelsen er gået igennem, men Scanway starter charter flyvninger til lufthavnen i 2012. Mere specifikt flyver de hver mandag samt fredag til billund + kastrup fra 1 April til 30 Oktober. Bestilling kan allerede foretages.

    SvarSlet