marts 15, 2012

Alanya første Online Shop nu åben


VIGTIGT:
Nuværende kunder hos 2Base og My2Base Holiday Homes: Har allerede modtaget deres brugernavne og kodeord via email. I fald det ikke er modtaget, så kontakt os venligst.

Er du ikke kunde hos 2Base og My2Base: I så fald er du velkommen til at oprette en profil på Online Shoppen og bestille varer og services på lige fod med alle andre. I så fald betales der med kreditkort efter hvert køb.
I fald du ønsker opretter en serviceaftale hos os,  så vil dine bestillinger blive faktureret din kundekonto. Kontakt os for mere information i fald du ønsker at høre mere om vores service aftaler. Skriv til service@2base.com eller ring +45 65 74 00 10.

****

Kære boligejer,

Tidligere i år annoncerede vi en række forbedringer og nye tiltag.
(læse mere om detaljerne her:
http://boligtyrkiet.blogspot.com/2012/01/2012-nye-tiltag.html)

De fleste af disse er allerede blevet implementeret, og har været en stor succes.
- Fælles service mail
- Bedre og hyppigere information til ejerforeninger
- Implementeringaf system til registrering af to-do lister i ejerforeninger
- Information på email til kunder når vi har udført opsynsservice.
Nu er vi parat til at lancere endnu en af de lovede forbedringer, nemlig åbningen af vores Online Shop.
 Fra shoppen kan der bestilles en helt række af produkter:

- Udflugter som bådture, landsbyture, hamam etc,.
- Rengøring, lagenpakker, skift af lås eller gasflaske med mere..
- Individuel eller privat transfer til lufthavnen
- Leje af bil, scooter eller cykel

Ligeledes har vi også et par lidt mere specielle produkter, som vi tror rigtigt mange af jer kommer til at have glæde af.

Gratis Pick up-service
Bestil pick up service til stranden, diskotekerne eller restaurant/ bar besøg. Bestil i forvejen eller på selve dagen helt frem til klokken 15.00 (undtagen søndag). Du vil her efter blive bragt frem og tilbage uden beregning.
I fald din yndlingsrestaurant, bar eller beach club ikke er på vores liste, så skriv til os og vi vil tilføje denne til listen hvis muligt.

Kør selv ture

Ture du ikke finder andre steder. Kør for eksempel mod øst og besøg byer som Adana, Mersin, Gaziantep og Urfa. Oplev den fantastiske stemning på Nemrut-bjerget eller Himmel og helvedes hullerne ved Kizkalesi. Vi hjælper med bookning af bil, hotel samt kørselsvejledning. Kør-selv-turene er beregnet for dig, som ønsker en tur lidt ud over det sædvanlige, og som gerne vil afsætte flere dage til det. 

Alle produkter bookes via
www.my2base.com og menupunktet “My2Base Online Shop” eller ved at gå logge ind på din My2Base konto og trykke på “shop”.

Vi har længe glædet os til at kunne åbne for vores Online Shop, og ser frem til en ny sæson i Alanya. Vi har stadig et par nyheder og forbedringer gemt til senere på foråret, og vil informere jer alle så snart disse er parat.

Husk også at vi meget gerne hører fra dig i fald du er interesseret i at leje din feriebolig ud. Efterspørgslen bliver størrer og størrer, og vi står allerede nu og mangler boliger til den kommende sæson.

Med venlig hilsen
2Base Ejendomsmægler/ My2Base Holiday Homes


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar