marts 15, 2012

Tyrkiet er danskernes nummer 2 - eller 3?

Trafikstyrelsen har samlet en statestik over hvilke charterdestinationer som tiltrækker flest danskere.
Her er Tyrkiet hoppet helt frem til en 2. plads på listen, kun overgået af Spanien.
Det vil sige at Tyrkiet for første gang ligger foran for eksempel et ellers meget populært land som Grækenland. Et hårdt slag for grækerne, der ellers har problemer nok i forvejen, og sikkert ikke er glade for at arvefjenden Tyrkiet pludselig også er et mere populært rejsemål end Grækenland.
Samlet set rejse 370.000 danskere sidste år til Tyrkiet, og det er det højeste antal nogensinde.

Danskernes rejse guru Stig Elling fortæller til Rejseliv.dk:
"Det er en udvikling, der har været i gang over de seneste år, hvor rigtig mange danskere har taget i mod Tyrkiet med åbne arme.
Tyrkiet har haft 21 % vækst, og vi forventer også at se en stigning på Tyrkiet i 2012", siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.


Ovenstående har fået flere danske medier og internet sider til at konkludere at Tyrkiet nu er danskernes nummer 2. Det vil vi så gerne have lov at korrigere, for vi tror nu stadig at Danmark er danskernes nummer 1, og så med Spanien og Tyrkiet på podiepladserne under.

Men det er da heller ikke så ringe endda, så vi ønsker Spanien tillykke med andenpladsen, byder Tyrkiet velkommen på 3.pladsen... Førstepladsen beholder vi dog selv :-)
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar