august 23, 2012

Finansiering gennem tyrkisk pengeinstitut

Vi får ofte spørgsmål omkring muligheden for at finansiere sin feriebolig gennem et lokalt tyrkisk pengeinstitut. Det korte svar er, at det sagtens kan lade sig gøre.
Læs mere herunder...

Tyrkiske pengeinstitutter tilbyder at finansiere en del af købesummen.
Lidt afhængig af boligens størrelse, pris og beliggenhed skal i regne med at 50-70 procent af købesummen kan finansieres lokalt.
Resten skal finansieres enten kontant eller via danske pengeinstitutter.
Selve processen omkring optagelse af løn i et tyrkisk pengeinstitut er foregår let og enkelt, da vi som din ejendomsmægler står for de praktiske detaljer. Det vil sige at vi har den daglige kontakt med banken og sørger for at oprettelsen af lånet foregår som det skal.

Den tyrkiske rente ligger på cirka 7 procent pro anno og der tilbydes lån med en løbetid på 10 og 15 år.
Eftersom de forskellige tyrkiske banker tilbyder forskellige produkter, arbejder 2Base Ejendomsmægler med en bred vifte af banker, således at vi kan tilbyde jer som kunder det låneprodukt som er bedst for netop jeres behov.

Køber du for eksempel en feriebolig til 375.000dkk, og beslutter dig for at låne halvdelen i et lokalt tyrkisk pengeinstitut, så skal du afdrage omkring 1600dkk over en periode på 15 år.
Det er da til at forstå...

Og fik vi nævnt det aller bedste? De tyrkiske banker tager sikkerhed i den tyrkiske feriebolig, ikke dine danske værdier. Det betyder at du har mulighed for at optage lån i Tyrkiet, også selvom du ingen friværdi har i Danmark.

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com
Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.
Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar