september 22, 2014

Har du lagt mærke til de seneste opdateringer?

Har du lagt mærke til de seneste ændringer på vores hjemmesider? 
Hvis ikke, så klik ind på både www.2base.com og www.my2base.com for at opleve det ny og moderne design som er blevet implementeret.

Hjemmesiderne giver nu en endnu bedre oplevelse end tidligere. Vores billedviser er blevet forbedret, og at se den enkelte boligs mange billeder er nu både lettere, hurtigere og smidigere.


Ligeledes har vi fået en smart ny "Få tilsendt salgsopstilling" funktion, som giver mulighed for at bestille en hvilken som helst salgsopstilling direkte fra hjemmesiden.


Efter at have indtastet din email adresse vil du øjeblikkeligt få tilsendt en e-mail med to forskellige og printvenlige version af salgsopstillingen, som du her efter an gemme på din computer.
Prøv det selv på denne nye duplex ejendom fra Sunset Beach i Konakli.

Denne funktion er også brugbar for dig som er ved at sælge din bolig, da du dermed kan e-maile salgspræsentationer til venner og familie eller printe salgspræsentationen med henblik på at hænge den op et sted hvor den måske kan tiltrække en interesseret køber.

Sidst men ikke mindst er vores hjemmesider nu blevet tilpasset både tablet og mobile enheder.

Prøv det selv ved at skrive www.2base.com fra browseren i din mobil telefon...

Kommentarer, forslag eller kritik? Så er det bare bare at kontakte os...Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar