august 09, 2016

Julio & Ricky, tæt trafik og boliger ved floden

Et stort goddag til jer allesammen, vi håber i er klar til endnu en opdatering på hvad der sker i og omkring Alanya.

Er der overhovedet behov for at nævne solen, blå himmel og det kølende, krystalklare Middelhav? Selvfølgelig ikke, så det lader vi da bare helt være med :-)


Julio & Ricky er på vej til Tyrkiet. Vi har tidligere omtalt Expo Antalya men eftersom der hele tiden kommer nye events, koncerter og aktivitetr til, så synes vi det er på sin plads at omtale denne endnu engangPå kalenderen er der nu koncerter med både Julio Iglesias og Ricky Martin. Vi anbefaler derfor alle at besøge Expos event side, og tage et kik på kalenderen.

Kalenderen kan findes her: http://www.expo2016.org.tr/en/expo-2016/events-calendar

Herudover er Expo området åbent hver dag, og har en masse spændende aktiviteter for alle aldre på programmet.Kom ikke for sent til check-in. Sommeren har været præget af tæt trafik til og fra Antalya lufthavn


Den tætte trafik kombineret med ekstra sikkerhedsforanstaltninger har betydet at rejsetiden til og fra lufthavnen ofte har været en del længere end normalt, og det har endda været rapporter om rejsende som har måtte tage de sidste par kilometer til lufthavnen på gåben for at nå frem i tide.

For nuværende ser situationen ud til at være tilbage til det normale, men vi anbefaler stadig alle at være opmærksom på dette.

Så for at være på den sikre side bør der indregnes lidt ekstra transporttid til Antalya lufthavn, og trafiksituationen bør også kontrolleres via for eksempel Google Maps.Shuttle service til Antalya og Gazipasa. Når der flyves med rutefly og selskaber som Pegasus, Atlas Jet eller Turkish Airlines så er ofte mulighed for at kunne tage en gratis shuttle bus mellem lufthavnen og dit rejsemål


Dette er ofte ikke noget som bliver markedsført særligt meget, men det er en billig (faktisk gratis) og komfortabel måde at komme frem på.

Senest har også Turkish Airlines startet en shuttle bus til Antalya lufthavn.

Husk altid at kontrollere afgangstiderne for busserne, da disse kan ændre sig. 


For øjeblikket ser de således ud:

Gazipasa airport: http://www.gzpairport.com/en-EN/Transportation/Pages/havas.aspx


Turkish Airlines, Antalya: http://www.jokerturtas.com/thy.html

Pegasus, all airports: https://www.flypgs.com/en/travel-services/other-travel-services/airport-transfer

Atlas Jet, all airports: http://www.atlasglb.com/fly-and-bus-en/


Alle busserne er nye, komfortable og med klima anlæg.


Boliger med en perfekt beliggenhed tæt på hav, by, flod og bjerge

Nok snak om lufthavne og busser. Lad os i stedet tage et kik på noget som er meget mere interessant, nemlig de bedste boliger beliggende ved Dim floden.

For de af jer som ikke kender Dim floden, så kan vi fortælle at Dim floden løber ud i Middelhavet og deler områderne Tosmur og Kestel. 
Floden er kendt for sit klare, kolde, ferskvand og om sommeren et yndet udflugtsmål på varme dage, da flere små lokale restauranter tilbyder servering helt nede ved flodbredden og nogle steder endda i floden.

Herunder er vores håndplukkede udvalg af tre forskellige boliger som alle er beliggende ved Dim floden. Er du nysgerrig efter flere informationer så klik blot på de enkelte billeder.


Riverside Resort


https://2base.com/dk/ejendom/tyrkiet/alanya/alanya-tosmur/riverside-resort/riverside-tosmur-d3-12/Elit Kestel


https://2base.com/dk/ejendom/tyrkiet/alanya/alanya-kestel/elit-kestel/


VIP Tosmur


https://2base.com/dk/ejendom/tyrkiet/alanya/alanya-tosmur/vip-euro-residence/vip-tosmur-river-view/Jeg er faktisk lidt nysgerrig, men vil gerne tage det skridt for skridt. Hos 2Base får du som kunde altid lov til at tage tingene i det eget tempo og med den hastighed du selv ønsker


Vi anbefaler følgende fremgangsmåde:
- Tag et kik på de mange boliger på vores hjemmeside, og find frem til dem der umiddelbart tiltaler dig bedst. Bestil herefter vores gratis salgspræsentationer på disse boliger.

- Brug tid på at læse informationerne i salgspræsentationerne igennem.

- Her efter vil du også få tilsendt vores køberguide. Brug igen tid på at læse denne igennem.

- På dette tidspunkt vil du være tilknyttet en dedikeret kontaktperson fra 2Base. Giv vedkommende et ring eller skriv en email hvor du forklarer om dine ønsker og behov. 
Vi vil jer efter assistere og hjælpe dig ud fra dine behov og ønsker, og vil til enhver tid være parate til at fremvise så mange boliger som det nu kræves, indtil vi har fundet den helt rigtige til dig og din familie.Det var hermed slut for denne gang, pas på jer selv derude og forhåbentligt ses vi snart i Tyrkiet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar