april 22, 2021

Pak din kuffert - fly fra Danmark til Tyrkiet er tilbage!

 


Så er der gode nyheder for alle som gerne vil flyve til Tyrkiet fra Danmark og såmænd også Storbritannien.

De tyrkiske myndigheder har nemlig med øjeblikkelig virkning ophævet flyveforbudet for begge lande, hvilket betyder at alle flyselskaber nu igen kan åbne deres ruter mellem Tyrkiet og Danmark.

Der er nu ingen krav om karantæne ved ankomst til Tyrkiet. I stedet skal en negativ PCR-test som maksimalt er 72 timer gammel kunne fremvises ved indrejse.

Ligeledes skal en formular udfyldes inden ankomst. Denne skal enten printes eller være gemt på din mobiltelefon.

Selve formularen findes her: https://register.health.gov.tr/

I Tyrkiet er der stadig krav om at man skal opholde sig hjemme hele weekenden, samt efter kl 19 i hverdagene.

Dette gælder dog ikke for turist der opholder sig i Tyrkiet for en kortere periode.

(Vær her opmærksom på at udlændinge med tyrkisk ikamet/ opholdstilladelse skal følge reglerne om udgangsforbud, også selvom ens ophold i Tyrkiet er af kortere varighed.)

Det anbefales at have en rejseforsikring som også dækker Covid. Flere tyrkiske forsikringsselskaber tilbyder dette og vi kan naturligvis være behjælpelige med en sådan.


Husk at du ved hjemkomst til Danmark skal i 10 dages karantæne, men at karantænen kan afbrydes ved en negativ test på 4. dagen.


Vi håber snart at se jer her i Alanya, og i er naturligvis altid velkommen til at komme forbi kontoret til en kop kaffe.

Vi ønsker jer en behagelig samt tryg tur herned.

Husk stadig at holde social afstand, at spritte jeres hænder af ofte samt husk at bære maske alle offentlige steder i Tyrkiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar