januar 04, 2012

2012 - Nye tiltag

Godt nytår til alle!
I Alanya øsregnede det hele nytårsaften, så det var lidt af en fuser.
På den anden side har vi så meget godt vejr resten af året at vi næppe kan tillade os at klage.

2012 bliver et super år. Det forgangne år (2011) viste positive tegn, med størrer omsætning og mere interesse end året før (2010).
Priserne steg ikke, og det var stadig købers marked med stort K. Men boligerne med de rigtige priser blev solgt forholdsvist let, og liggetiderne er markant mindre end det ses i for eksempel Danmark.
Hvornår vi begynder at se prisstigninger er svært at spå om, mit bedste bud er at de lave priser og dermed købers marked fortsætter i hvert fald de næste par år.
Men fremad går det og udviklingen er absolut positiv.


Så hvad nu?....

Vi har brugt årets sidste måneder på at lave markante positive ændringer i forhold til vores kundeservice.
Vi har altid taget servicedelen meget seriøst, og lagt stor vægt på være bedst også på dette punkt.
Dermed ikke sagt at vi ikke kan blive endnu bedre, og tilbyde vores kunder endnu flere fordele.

Her er en lille oversigt over nye tiltag der enten allerede er implementeret, eller bliver det snarest:

Fælles servicemail:

Slut med at have forskellige kontaktpersoner. Frem kan alle kunder uanset nationalitet eller type af spørgsmål blot henvende sig eet sted, nemlig til adressen service@2base.com.

Bedre informationsniveau til ejerforeninger:
De ejerforeninger og komplekser som administreres af 2Base, vil fremover få hyppigere og bedre information. På månedsbasis fremsendes to-do lister, fokusområder samt økonomilister til kompleksets bestyrelse, mens der til alle ejere kvartalsvis fremsendes en opdatering på årets gang i komplekset.
Ligeledes har vi implementeret et nyt og bedre system til at holde styr på såvel daglige som faste opgavelister.

Bedre informationsniveau til opsynskunder:
Alle kunder vil fremover modtage en email når vi har foretaget opsyn i boligerne.

My2Base Holiday Homes Online Shop:
Fremover vil alle bestillinger af rengøring, skift af lås, skift af gasflaske ske fra en ny og brugervenlig online webshop.
Ligeledes vil der fremover også kunne bestilles både gruppetransfer og bustransfer, privat transfer, bådture og udflugter. Som noget helt specielt vil der også være mulighed for at bestille gratis pick up service til for eksempel restauranter eller beach clubs.

Alt sammen let og elegant via web shoppen.


Shoppen - som kommer til at hedde My2Base Holiday Homes Online Shop - kan bruges både fra din computer samt fra din smartphone (F.eks Iphone, HTC, Samsung eller anden android telefon). Det vil således være muligt at ligge nede ved poolen, og med få klik på din telefon bestille morgensdagens bådtur eller gratis pickup service til din yndlingsrestaurant samme aften.

Lettere adgang til personlige informationer: Vi kommer til at lette adgang til dine personlige informationer såsom status på din My2Base konto, oversigt over vigtige informationer samt information til de som ligeledes lejer deres bolig ud gennem My2Base Holiday Homes.

www.my2base.com: Siden gøres mere informativ og brugervenlig for både de som er interesserede i en lejebolig og for de som er eksisterende servicekunder.     

Vi ser frem at kunne tilbyde disse nye tiltag til både eksisterende, kommende og nye kunder. Skulle der være spørgsmål til nogle af disse service, så tøv ikke med at kontakte os...

Rigtigt godt nytår til alle...

(herunder ses et par screen shots fra online shoppen, vi forventer den er klar senest slutningen af januar, måske før).
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar