marts 12, 2013

Billigere lån i Tyrkiet

De sidste par år er det blevet mere og mere populært at finansiere sin feriebolig gennem lokalt tyrkisk pengeinstitut.

Ligeledes er dette netop blevet endnu billigere at låne, da de tyrkiske banker har sænket flere af deres gebyrer kraftigt.


Selve processen omkring optagelse af løn i et tyrkisk pengeinstitut er foregår let og enkelt, da vi som din ejendomsmægler står for de praktiske detaljer. Det vil sige at vi har den daglige kontakt med banken og sørger for at oprettelsen af lånet foregår som det skal.


Køber du for eksempel en feriebolig til 375.000dkk, og beslutter dig for at låne halvdelen i et lokalt tyrkisk pengeinstitut, så skal du afdrage omkring 1600dkk over en periode på 15 år.
Det er da til at forstå...

Og fik vi nævnt det aller bedste? De tyrkiske banker tager sikkerhed i den tyrkiske feriebolig, ikke dine danske værdier. Det betyder at du har mulighed for at optage lån i Tyrkiet, også selvom du ingen friværdi har i Danmark.Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.comHvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.Ingen kommentarer:

Send en kommentar