januar 27, 2014

Boligdrøm i første række...

Hvem drømmer ikke om at bo i en penthouse lejlighed i første række til vandet? Nu er chancen der, og så endda til en pris hvor det er muligt at være med. 

Dette skyldes at den danske sælger har besluttet at sætte prisen betragteligt ned, da vedkommende ønsker et salg indenfor den allernærmeste fremtid.


Penthousen er beliggende i komplekset "Pearl" i Mahmutlar, og selvom boligen er beliggende i allerførste række til stranden og Middelhavet, forefindes alligevel et dejligt stort poolområde.Ligeledes er der masser af plads i de i alt tre soveværelser og kombineret stue-køkken.

Se flere billeder og den komplette salgsopstilling her....


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com
Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar