januar 25, 2014

Her er vi alle vindere

Hos 2Base kan vi heldigvis med jævne mellemrum byde nye boligejere velkommen :-)

Nogle handler går let, andre skal der arbejdes lidt mere for. Nogle gange finder vi let boligen som kunden ønsker, andre gang tager det mange forsøg.

Og så er der de situationer hvor det lykkedes at binde mange løse ender sammen. Det er de handler vi er mest glade for. Ikke fordi det er de letteste handler, men fordi det er de handler som kun kan gennemføres fordi dygtige medarbejdere, erfaring og den rette timing kombineres.

Et godt eksempel er vores nye kunder i Mountain Residence i Cikcilli. De havde allerede gennem mange år haft en feriebolig i Alanya, men på grund af nybyggeri var udsigten forsvundet. De ønskede ikke at sidde med to boliger på een gang, ej heller at betale en alt for stor byttesum.I Mountain Residence lykkedes det for os at finde en bolig som ikke blot levede op til deres krav om udsigt, men som de også kunne bytte til for en rimelig pris.
At finde en sælger som ikke blot er interesseret i en kontanthandel, men ligeledes i en byttehandel, er ikke let. Vores gode netværk og portefølje af egne boliger gør dog, at vi ofte kan tilbyde denne unikke mulighed.

Efter en besigtigelse af Mountain Residence blev detaljerne aftalt og købsaftalen underskrevet. Her efter fik vi arrangeret flytning af personlige genstande fra den gamle lejlighed til den ny lejlighed.


Tilbage var der blot at sige:
Velkommen til Mountain Residence og velkommen til 2Base. Vi ser frem til at servicere jer og jeres feriebolig i mange år fremover...


Og det bedste af det hele:
Vores nye kunder var blevet henvist og anbefalet til os af en anden kunde, for hvem vi ligeledes havde været i stand til at sætte en byttehandel i stand... Sådan noget gør os rigtigt glade og stolte...


Skulle i også være interesseret i at bytte fra jeres nuværende feriebolig til noget andet, så læs mere om denne mulighed her...


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com
Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.
Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar