januar 27, 2014

Nye spændende boliger til salg i Alanya

En god måde at komme igennem årets første kedelige og mørke måned, er at sætte sig ned og studere vores spændende boliger. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Görgülü
En indflytningsklar lejlighed tæt på by, strand og med hele tre soveværelser. En bolig som kan anbefales og som er beliggende i Mahmutlar.

Riviera Star
Ønsker du let adgang til indkøb, så se nærmere på Riviera Star. Den er beliggende kun få meter fra Alanyas største og bedste indkøbscenter, Alanyum.

Emin Bey
Er det Oba i er på udkik efter? Så gå efter Emin Bey, beliggende lige bagved Obas hyggelige gågade og med kun kort afstand til strand samt Metro Supermarkedet.Two villas
Hvis budgettet er lidt størrer, så skal det være disse to villaer. Her er plads til hele familien og en masse gæster. Luksus for alle pengene hele vejen igennem.


Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com
Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.
Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.
Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar