august 23, 2014

Hjælp med at sprede budskabet

Din bolig sælger ikke sig til - dette har vi også tidligere skrevet et indlæg omkring, som meget passende hed "din feriebolig bliver ikke solgt, bare fordi du sætter den til salg".

Noget som absolut heller ikke skal undervurderes er "social marketing". Her kan du som sælger gøre en hel del selv...


Den traditionelle:

- Fortæl venner, familie, arbejdskollegaer og kammeraterne nede fra fodboldklubben, at du har sat din feriebolig til salg. Bed dem fortælle dette videre til deres venner og familie.
- Sæt en seddel op nede i det lokale supermarked. Mange supermarkeder har tavler som er beregnet til dette.
- Ligeledes har mange sportshaller, sportsklubber, skoler med videre opslagstavler hvor du har mulighed for at sætte et opslag op.
I fald du gerne vil have en lidt mere professionel salgsopstilling at hænge op, så kontakt din mægler hos 2Base og vi kan fremsende en A4 salgspræsentation klar til at blive printet og hængt op.Den moderne:

- Informer dine venner fra sociale netværk om at du nu har en bolig til salg, og send et link med til salgsopstillingen. Husk at bede dine Facebook-venner om at dele din opdatering med deres venner.
- Send også en email ud til venner og familie, send eventuelt et par stemningsbilleder med mailen.

Er der andre gode ideer eller forslag hører vi gerne fra dig....Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar