oktober 21, 2014

En gammel kending er nu tilbage

Som nogle af jer sikkert er klar over, så var informationsportalen "Sunsearch - Alt om Alanya" et af de allerførste projekter som vores firma var involveret i.

Tilbage i 2003 var Sunsearch en af de allerførste hjemmesider, hvor udlændinge kunne søge informationer på nettet om Alanya. Siden var en blanding af profiler for erhversdrivende og artikler med relevant indhold om Alanya og Tyrkiet.


Der er sket en del siden 2003, og på det seneste har Sunsearch levet et stille liv i udkanten af det store world wide web.


Vi syntes derfor det var på tide at trække den gamle dame ud fra garagen, og få hende sat i stand.

Så det har vi gjort.

Vi er derfor glade og stolte over at kunne præsentere det ny Sunsearch. Med et nyt, friskt design, nye artikler med flere og bedre billeder er Sunsearch ikke bare tilgængelig via din computer, men nu også tilpasset både tablet og mobiltelefoner.


Men allervigtigst: Et helt nyt koncept som gør det gratis for alle forretningsdrivende at reklamere for deres butik på Sunsearch. Så lige meget om du er frisør, restaurant, skobutik, driver diskotek, juvelerbutik eller noget helt tredje, så kan du nu annoncere gratis på Sunsearch.


Og det er faktisk ganske simpelt. Klik dig ind på sunsearch.info>registrer dig>mod bekræftelsen og du er nu parat til at lave din egen profil for din virksomhed, tilføje billeder og skrive profilteksten.


Og for alle andre er det bare at nyde de nye billeder, læse nye såvel som gamle artiker og måske endda deltage i en diskusion i vores forum.


Vi ønsker alle glædelig surfing på Sunsearch - Alt om din feriedestination.
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes

Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar