februar 03, 2015

Går du i salgstanker? Så er tiden den rette...

At tage beslutningen om at sælge sin feriebolig er ikke let. Ligesom beslutningen om at investere i en bolig, skal også beslutningen om at sælge kun tages efter grundige overvejelser.


Grundene til at vælge et salg kan være mange, og det vil aldrig være let at skulle skilde sig af med en feriebolig der for de flestes vedkommende har budt på glade stunder og mange gode minder.

Mange tror fejlagtigt at årets første kvartal er en "stille" periode hvad angår bolighandler i Alanya. Dette er ikke korrekt, og årets første handler til både danskere, finnere og lokale tyrkere er forlængst i hus med underskrevne købsaftaler.


Faktum er tværtimod at årets første måneder kan være et rigtigt godt tidspunkt at sælge sin bolig...


I fald i går i tanker om at sælge jeres tyrkiske feriebolig så kom og besøg os på enten boligmessen i København eller Herning, hvor vi kan tage en snak om hvordan vi bedst gør dette.


I København vil vi være at finde på messen "Bolig i Udland" som løber af stabelen 7. og 8. februar 2015.
I Herning vil det være "Ferie for alle" messen hvor vi kan findes fra d. 20. til 22. februar 2015.


Skulle i være interesserede i at komme forbi til en snak, så kontakt os for en aftale samt en fribillet så i kan komme ind på messen.


I fald i ikke være i stand til at komme forbi og hilse på, så er i selvfølgelig også meget velkomne til at kontakte os via mail eller telefon.


Besøg også vores hjemmeside, for at læse mere om hvordan 2Base sælger din bolig.

Vi ønsker alle et godt salg...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar