april 15, 2010

Det som jeg ikke forstår er...

Der er mange ting, jeg ikke forstår. Rigtigt mange. Og det forstår jeg sådan set godt.
Og så er der de ting, som jeg selv godt forstår, men som andre åbenbart ikke kan forstå. Og det syntes jeg er ret uforståeligt.

Tag for eksempel den forhåbentlig snarlige åbning af lufthavnen øst for Alanya. Som det er nu, er der omkring 1 time og 45 minutters kørsel til Antalya lufthavn. Når - for det gør den formentlig på et endnu udefineret tidspunkt - lufthavnen øst for Alanya åbner, vil køretiden være nede på 45 minutter. Og det kan åbenbart få julelys i øjnene på de fleste.

Og det forstår jeg ikke.

Lad os engang kikke på ”tids-regnestykket”.

Lad os antage at du i Danmark bør 45 minutters kørsel fra lufthavnen, er i lufthavnen 1.5 time før afgang, at det tager 3.5 time at flyve til Tyrkiet, og at du slutteligt bruger 1 time på at forlade flyet, hente bagagge og gå gennem paskontrollen.
Når du så efterfølgende skal bruge 1 time og 45 minutter på transporten til Alanya, så giver det en samlet rejsetid på 8 timer og 30 minutter, fra du forlader hjemmet i Danmark, til du er i Alanya.

Lad os nu antage at lufthavnen øst for Alanya åbner. I ovenstående regnestykke vil eneste forskel være, at du efter at have forladt lufthavnen kun skal bruge 45 minutter på transporten til Alanya. Det giver en samlet rejsetid på 7 timer og 30 minutter.

Og så er det jeg spørger: Hvor er den store forskel lige henne? Om du skal rejse 8.5 time eller 7.5 time spiller da ingen større rolle???

Faktisk er den procentuelle forskel ikke mere en rundt regnet 12 procent? Hvordan 12 procent kan betyde så meget, og ligefrem afholde nogle fra for eksempel at handle en bolig indtil den ny lufthavn åbner, forstår jeg simpelthen ikke....

Men det er måske heller ikke meningen....

God weekend...
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar