april 08, 2010

Knap så positiv generalforsamling

Der har været lidt stille på blogen. Men nu er jeg tilbage. Pludselig blev der travlt, og de sidste par uger har det absolut ikke virket som om at der er eller har været krise på boligmarkedet. Så det er alt sammen positivt. Lad os håbe det varer ved.

En knap så positiv oplevelse var den generalforsamling jeg for nylig deltog i. Det var den årlige generalforsamling for et middelstort kompleks i Alanya. Kompleksets beboere er en blandet landhandel med beboere fra Tyrkiet, Finland, Litauen, Norge, Sverige, Danmark, Belgien og England. Derfor selvfølgelig også en masse forskellige meninger, holdninger og ideer.

Det hele startede sådan set fint, og den første del af mødet gik fint. Men her efter må jeg nok sige at tingene begyndte at gå den forkerte vej. Først ændrede to af bestyrelsesmedlemmerne mening omkring de på forhånd planlagte procedurer for afstemningerne. Det medførte stor diskussion, men en løsning blev der dog fundet. Her efter udvandrede dele af den gruppering der ikke fin sin vilje igennem i forhold til formandsposten. Flere af dem dukkede kort efter op med en kold Efes i hånden udenfor mødelokalet, men fred værre med det.

Desværre var det som om at disciplinen helt forsvandt hos de fremmødte på mødets sidste halvdel. På grund af de mange nationaliteter, hvor af mange ikke taler specielt godt engelsk, var en del oversættelse nødvendig. Til sidst var der dog mere snak i munden på hinanden end konstruktiv samtale. Og som et komisk indslag blev ordstyreren pludselig beskyldt for ikke at have styr nok på mødedeltagerne. Havde det været en børnehave, og ordstyreren børnehavepædagog så ville jeg også kunne tilslutte mig kritikken. Men helt ærlig, vi var voksne mennesker, burde mødedeltagerne ikke selv have indset af snakken i munden på hinanden, snakke uden at have fået ordet og forskellige andre udfald ikke hører hjemme?
Enden på det hele blev at flere af de på generalforsamlingen stillede forslag slet ikke blev behandlede, da generalforsamlingen mere eller mindre opløste sig selv. Nu er det så den ny bestyrelses opgave at samle op på resterne, og forhold sig til de punkter der ikke blev gennemgået.
Det er selvfølgelig altid muligt at finde fejl og forkerte beslutninger hos den gamle bestyrelse, kompleksets administrator eller mødets ordstyrer. Helt sikkert. Men alle beboerne bør også kikke lidt indaf, og i stedet overveje om deres opførsel var den egentlige grund til mødets halvkaotiske afslutning...Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar