marts 03, 2012

Nye regler: Ophold af længere varighed

Der har i starten af året været en del skriverier om nye regler for ophold af længere varighed i Tyrkiet. Da mange af informationer senere har vist sig at være forkerte, medfødte dette en del forvirring.
Her er hvad det danske udenrigsministerie skriver:


***

Nye regler for ophold i Tyrkiet
Ambassaden har fra det tyrkiske Udenrigsministerium modtaget oplysning om, at Tyrkiet fra 1. februar 2012 indfører nye regler for ophold i Tyrkiet. De nye regler betyder, at danskere vil kunne opholde sig visumfrit i Tyrkiet i maksimum 90 dage (evt. flere ophold) i en 180 dages-periode. Den kendte praksis med at udrejse fra landet efter 90 dage for at indrejse igen med det samme vil ikke længere være mulig. Hvis man ønsker at opholde sig i Tyrkiet i længere end 90 dage skal der ansøges om opholdstilladelse.

***
I klar tekst betyder dette, at i fald du vil opholde dig i mere end 90 dage over en periode på 180 dage, så skal du have opholdstilladelse.

Dette kan måske lyde som en forhindring i forhold til dig der gerne vil opholde dig lidt mere permanent i Tyrkiet. Det er det dog ikke, da det er ganske let og smertefrit for danskere at på permanent opholdstilladelse i Tyrkiet.
For mere informatiom om dette, kan jeg henvise til et tidligere indlæg her på bloggen: http://boligtyrkiet.blogspot.com/2011/05/opholdstilladelse-er-blevet-nsten.html

Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


1 kommentar:

  1. Er det noen endringer for Norske statsborgere.

    SvarSlet