februar 04, 2010

Alanya har fået nyt fyrtårn


For alle jer som godt kan lide en gåtur med efterfølgende tyrkisk te, kaffe og måske et spil backgammon: Prøv at spadsere en tur ud til Alanya nye fyrtårn.FyrtTårnet er helt nyt, og der er anlagt en sti på toppen af molen. Molen starter fra Atatürk pladsen nede ved det Røde Tårn.
Vær dog opmærksom på at pladsen ofte spærres af når krydstogtskibene ligger til kajs.
Efter besøget ude ved fyrtårnet (på tyrkisk hedder fyrtårn ”fener”) kan man jo så passende tage en kop the eller tyrkisk kaffe på cafeerne ved Atatürk pladsen.
Og så bid lige mærke i den blå himmel på billedet. Det er fra starten af december. Vi siger velkommen til blå himmel og 22 grader....
Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar