februar 07, 2010

Ny flyrute åbner

Et af de mest diskuterede emner i Alanya og blandt de mange ejere af ferieboliger i Alanya er lufthavnen i Gasipasa. Denne lufthavn er som bekendt beliggende en halv times kørsel øst for Alanya, og der har gennem årene været mange rygter og historier om den snarlige åbning. Åbningen for landing med størrer charterfly skulle være lige på trapperne. Desværre er disse trapper åbenbart sammenlignelige med rulletrapperne i den københavnske Metro – de fører dybt ned (eller højt op) og der er et par omstigninger på vejen.
For indtil videre er det ikke tilladt for størrere fly at lande – og tilladelsen har efterhånden været lige på trapperne et pænt stykke tid.

Men årets første måned har alligevel bragt godt nyt på ”fly-siden”. Danske Cimber Sterling har netop offentliggjort åbningen af ruten Ålborg-Antalya.

Signe Thorup, kommunikationschef i Cimber Sterling, Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingchef, fortæller følgende:
- De sidste syv måneder har vi arbejdet på at få en trafiktilladelse fra de tyrkiske myndigheder. Og endelig lykkedes det at få tilladelsen i hus. Planen er at Antalya vil være en helårsrute, hvor vi i sommerprogrammet vil flyve ruten tre gange om ugen. Ruterne fra Billund og Aalborg starter op som sommerruter, men hvis efterspørgslen er stor, vil ruterne også flyves om vinteren.

Det er første gang, et dansk flyselskab får lov til ruteflyvninger mellem Danmark og Antalya.

På diverse danske netsider er der stor jubel over denne nye mulighed specielt fordi Cimber Sterling virker til både at være fleksible, tillade højere bagagevægt end andre selskaber samt ikke mindst fordi de har rimelig og fornuftige priser.

Så skynd dig at book inden nogen anden booker alle de billige billetter...Dette blog-indlæg er skrevet af 2Base Ejendomsmægler & My2Base Holiday Homes
Besøg os på nettet:
Salg af ferieboliger: www.2base.com
Udlejning & Service: www.my2base.com
Online Shop: www.my2baseshop.com

Hvad kan vi gøre for dig?
Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services.
- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.


Facebook: Få vores nyheder direkte via Facebook – "Like/ Syntes godt om" os, og læs vores store, små og sjove historier.


Nyhedsbrev
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk modtager relevante nyheder, gode råd og tips. Nyhedsbrevet er nemt at afmelde igen, hvis du ikke længere finder indholdet relevant.


4 kommentarer:

 1. Yes det er bare super med en Cimber-rute til Antalya.

  SvarSlet
 2. At der så efterfølgende har været en del forvirring fra Cimbers side i forhold til regler for bagage, mad og så videre er en anden historie.. Forhåbentligt får Cimber styr på deres procedurer, så vilkårene bliver gennemskuelige.

  SvarSlet
 3. Flere gode nyheder - i dag blev det netop offentliggjort af det hollandske flyselskab KLM via sit lavprisselskab Transavia har åbnet en sommerrute fra Billund til Antalya.
  Se mere her: http://www.transavia.com/hv/da-DK/forside

  SvarSlet
 4. har prøvet at komme in på transavia, der er ikke nogle endnu til Antly

  SvarSlet